EMPLOYER BRANDING INTERAKTIVNA EDUKACIJA

Nauči kako izraditi employer branding strategiju od početka do kraja!

Informacije

🗓 Datum: utorak, 16. travanj 2024.

⏰ Vrijeme: 9:00 – 16:00 sati

📍 Lokacija: Degordian Lounge, 4. kat, Slavonska avenija 6, Zagreb (HoB Zagreb)

Što očekivati

Pozivamo te na cjelodnevnu interaktivnu edukaciju o izradi employer branding strategije!

Do kraja dana naučit ćeš kako izraditi uspješnu strategiju employer brandinga i koje metodologije koristiti, dobit ćeš naše savjete iz prakse, a ista znanja imat ćeš priliku primijeniti na hands-on radionicama između modula.

Ova edukacija namijenjena je HR i komunikacijskim stručnjacima te svima koje zanima employer branding. 

Svaki polaznik će po završetku dobiti potvrdu o završenoj edukaciji agencije Enstring.

Edukacija se održava uživo, stoga je broj mjesta ograničen!

PROGRAM

Saznaj više informacija o edukaciji, programu i koje module sadržava edukacija klikom na ovaj link

Image

KOTIZACIJE

Nezaposleni: EUR 80 + PDV

Zaposleni: EUR 450 + PDV

Svaki sljedeći zaposleni (iz iste kompanije): EUR 400 + PDV

Paket – 5 zaposlenih (iz iste kompanije): EUR 2.000 + PDV

Rezerviraj mjesto

Mjesta su ograničena, rezerviraj svoje odmah!

Point of contact

Image

CEO

Iva Majstorović

RECENZIJE POLAZNIKA

Bilo mi je zadovoljstvo biti jedna od prvih polaznica ove praktične i interaktivne edukacije! Ivino energično i pozitivno vodstvo dalo mi je uvid i smjernice kako biti autentičan, te kreirati komunikaciju koju zaista živimo. Kroz praktične primjere naučili smo kako napraviti dugoročnu strategiju EB aktivnosti, uz istovremeni fokus na ljude i njihova iskustva. Sretna sam što sam stekla znanja koja mi omogućuju da kvalitetno sudjelujem u izradi i provođenju employer branding strategije.

Martina Lulić

HR Director, Jamnica plus

Interaktivna edukacija pomogla mi je upoznati se s raznim aktivnostima koje pripadaju području employer brandinga. Izrada kreativnog koncepta mi je definitivno bila najzanimljivija s obzirom da se nisam nikada susrela s tim područjem rada. Zahvaljujući vježbama s ostatkom ekipe, kroz razgovor sam razmijenila puno iskustva i upoznala se s različitim i zanimljivim praksama koje oni provode u svojim kompanijama.

Tesa Vukobrat

Event Coordinator, Mozaik grupa

Interaktivna radionica i primjeri iz stvarnog života pomogli su mi shvatiti koje su sve komponente potrebne za kreiranje kvalitetne i učinkovite strategije. Zahvaljujući stručnoj, duhovitoj i inspirativnoj Ivi, edukacija je prilagođena individualnoj proaktivnosti svakog polaznika. S edukacije sam izašla s mišlju da želim raditi točno ono što ekipa u Enstringu živi i radi.

Paulina Degiuli

HR Specialist, Span

Enstring edukacija je osvježavajuće iskustvo u učenju employer brandinga s praktičnim zadacima i studijama slučaja. Iva je sjajno vodila radioncu, stvarajući ugodnu atmosferu za učenje i networking. Grupni zadaci su poboljšali koheziju među sudionicima i pružili priliku za praktičnu primjenu znanja. Kao netom zaposlen u HR-u, ovo je bila izvrsna investicija u budućnost i prilika za nova poznanstva. Preporučujem Enstring svima željnima inovativnog pristupa u učenju o employer brandingu.

Jan Pospihalj

People Operations Intern, Infobip